Gedenktekens / Grafmonumenten

Een persoonlijk en zorgvuldig vormgegeven grafmonument zorgt ervoor dat de herinnering aan uw dierbare levend blijft, en biedt jaren van troost. Ook op urnengraven kunnen gedenktekens geplaatst worden.

Het kiezen en vormgeven van zo’n gedenkteken is een emotioneel proces dat iedereen weer anders ervaart. Vaak wordt er eerst een tijdelijke gedenksteen geplaatst om u alle tijd te geven zich te verdiepen in de vele mogelijkheden. Zo kunt u zich in alle rust oriënteren zodat het persoonlijke gedenkteken uiteindelijk werkelijk zal passen bij uw overleden dierbare.

Lees meer over de eerste stappen naar het kiezen en vormgeven van een grafmonument.

De kosten van een grafmonument lopen sterk uiteen en hangen samen met veel aspecten. U kunt bij het ontwerpen van een monument uit vele mogelijkheden en combinaties kiezen. De uiteindelijke prijs van het gedenkteken wordt onder andere bepaald door de gebruikte materialen en de bewerkingen daarvan. Door u tijdens een persoonlijk gesprek goed te adviseren en u te wijzen op de eventuele alternatieven, blijven we binnen uw budget.

Natuurlijk bepaalt niet alleen de vorm de uitstraling van het monument, maar ook het materiaal. Er zijn vele materialen om uit te kiezen, en een combinatie daarvan. Naast natuursteen zoals graniet en marmer bestaan er ook prachtige monumenten van versteend hout. Ook de materialen RVS en glas lenen zich goed om gebruikt te worden. Laat u inspireren op onze website of in een van onze inspiratietuinen of showrooms waar u alle mogelijke materialen kunt zien en voelen.